Hoe het begon

Als kind maakte ik al graag gebruik van de potten en pannen thuis, dus was de volgende stap logischerwijs een keuze als opleiding kok in de hotelschool “Ter Duinen” Koksijde.
Na een glansrijke opleiding en vruchtbare stages in zowel binnen als buitenland wou ik me graag nog bijscholen als patissier. Dit deed ik in de Piva Antwerpen. Na deze opleiding kwam ik bij Patisserie Verschelden te Grembergen terecht, waar ik de knepen van het vak leerde. Na 12 jaar bakken was het tijd om mijn eigen weg op te gaan.
Image

Luca's ijs

Door de steun van mijn vriendin Kristel, ouders en vrienden werd er gekozen voor een ijssalonnetje bij ons in de tuin, een naam voor de zaak werd gevonden door de geboorte van ons eerste zoontje Luca.
Door te werken met verse hoevemelk, die we nadien pasteuriseren om nadien te laten “rijpen” en verse room van de boerderij, streven we naar topkwaliteit, puur natuur, en dat proef je. Met onze authentieke ijskoets komen we tot bij U om zo eender welk feestje te verzorgen en de mensen te laten genieten van een vers geschept bolletje wit goud.
Image
Image

Vice-kampioen op het BK

Door boeken te lezen en enkele cursussen te volgen beet de microbe van het ijsbereiden. Door mee te doen aan de wedstrijd Belgische kampioenschap ijsbereiden waar ik vice-kampioen werd en de zomer daarop op het Europees kampioenschap in Italië de prijs kreeg van beste smaakcreatie, kon ik mij geen betere start dromen!
Image

Leano's bakkerij

Als kind maakte ik al graag gebruik van de potten en pannen thuis, dus was de volgende stap logischerwijs een keuze als opleiding kok in de hotelschool “Ter Duinen” Koksijde.

Hoe het begon

Als kind maakte ik al graag gebruik van de potten en pannen thuis, dus was de volgende stap logischerwijs een keuze als opleiding kok in de hotelschool “Ter Duinen” Koksijde.
Na een glansrijke opleiding en vruchtbare stages in zowel binnen als buitenland wou ik me graag nog bijscholen als patissier. Dit deed ik in de Piva Antwerpen. Na deze opleiding kwam ik bij Patisserie Verschelden te Grembergen terecht, waar ik de knepen van het vak leerde. Na 12 jaar bakken was het tijd om mijn eigen weg op te gaan.
Image

Vice-kampioen op het BK

Door boeken te lezen en enkele cursussen te volgen beet de microbe van het ijsbereiden. Door mee te doen aan de wedstrijd Belgische kampioenschap ijsbereiden waar ik vice-kampioen werd en de zomer daarop op het Europees kampioenschap in Italië de prijs kreeg van beste smaakcreatie, kon ik mij geen betere start dromen!
Image

Luca's ijs

Door de steun van mijn vriendin Kristel, ouders en vrienden werd er gekozen voor een ijssalonnetje bij ons in de tuin, een naam voor de zaak werd gevonden door de geboorte van ons eerste zoontje Luca.
Door te werken met verse hoevemelk, die we nadien pasteuriseren om nadien te laten “rijpen” en verse room van de boerderij, streven we naar topkwaliteit, puur natuur, en dat proef je. Met onze authentieke ijskoets komen we tot bij U om zo eender welk feestje te verzorgen en de mensen te laten genieten van een vers geschept bolletje wit goud.
Image

Leano's bakkerij

Als kind maakte ik al graag gebruik van de potten en pannen thuis, dus was de volgende stap logischerwijs een keuze als opleiding kok in de hotelschool “Ter Duinen” Koksijde.
Image

Contact

Ganzenberg 10
9220 Hamme
052 57 50 79

info@lucaleano.be

Openingsuren

Maandag: 07u00 - 17u30
Dinsdag: 07u00 - 17u30
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 07u00 - 17u30
Zaterdag: 07u00 - 16u00
Zondag: 07u00 - 13u30
Image